Cele mai amuzante lucruri găsite în București după 2 luni și jumătate ale mele aici

  • Pentru toți cei care nu-și permit ultimul model de iPhone X, cineva vinde pe OLX o cutie a acestui telefon la pretul de 250 RON. Pare bună pentru poze de Facebook, Instagram & co.
  • Căminele din Regie împreună cu grupul lor de Facebook sunt unele dintre cele mai tari chestii care se întâmplă în București în momentul de față. Cineva făcea la un moment dat 10 clătite la 5 lei oricărui pofticios, altcineva și-a lăsat încălțămintea pe hol în fața ușii și a generat un șir de mesaje cu Și-a pierdut Cenușăreasa pantofii, să i-i dea cineva înapoi! Săptămânile trecute când au fost codurile portocalii de vijelie în București a căzut un copac în Regie și cineva constata trist că La Poli până și copacii pică. Alte chestii ce mai vând studenții pe grup: frigidere murdare, cruci, veșminte preoțești, ultimele modele de iPhone-uri fără garanții, iar unii se oferă se tundă bărbați în camerele personale bineînțeles pentru prețuri mai mici decât în frizerii.
  • Sanțeles, sărumâna

IMG_5798

  • Mesajul bucureșteano-danubiano-pontic de Ai parcat ca un cârnat în care unii ridică ștergătoarele mașinilor parcate aiurea (pe trotuare, la colțurile străzilor, pe linie în parcările amenajate, etc.), ca aici.

Pe voi ce chestii din București sau alte orașe unde vă aflați vă amuză? Abia aștept să vă citesc în comentarii, iar acest articol CU SIGURANȚĂ va avea o continuare peste alte câteva luni. 😀

Sursă foto 1: arhiva personală

 

0 thoughts on “Cele mai amuzante lucruri găsite în București după 2 luni și jumătate ale mele aici

  1. alexandrapintea says:

    La Timișoara toată lumea (mă rog, lumea din bula mea) face mișto de primarul Robu. Adevărul e că nu-i greu. Există grup de fb care doar cu asta se ocupă. Acum ultima nebunie e intersecția de la pasajul nou inaugurat Jiul – nu cred că a scăpat cuiva din țara asta desenul de pe asfalt :)) Panseluțele – altă țăcăneală a aceluiași primar. Peste tot e plin de panseluțe. Și unde nu-s panseluțe sunt semafoare și palmieri 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *