Vechi

Imaginea contează!

Începând de astăzi, blogul Back to Romania îmbracă haine noi – ca parte a procesului de branding, ați văzut de azi în partea de sus a site-ului noul logo care completează tema și pentru care sunt foarte happy! 😀

Tot începând de azi, blogul are și o pagină de Facebook căreia vă invit să-i dați un like pentru a vedea mai rapid articolele pe care le postez și alte lucruri interesante din blogosferă și internetosferă care nu-și găsesc neapărat locul într-un articol scris de mine, dar care se leagă într-o oarecare măsură cu subiectul Back to Romania și cu ceea ce promovez eu.

Păi nu sunt eu primul blogger care și-a făcut o pagină de Twitter pentru blog ÎNAINTEA unei pagini de Facebook? Cred că sunt! Nu am făcut asta intenționat, dar pentru mine o astfel de pagină care nu conține o identitate vizuală a blogului meu ar fi fost egală cu zero. Acum lucrurile s-au schimbat – am primit ajutor de la Lucian de la Thecon.ro care s-a ocupat de un banner și un logo personalizat care vin în completarea prezenței în social media a site-ului backtoromania.com. Yuhuu! 😀 Dacă aveți și voi nevoie de orice fel de ajutor sau îmbunătățiri la blogul vostru – sau, și mai bine, dacă vă interesează ideea de creare site nou sau dacă vreți să începeți să scrieți pe un blog și aveți nevoie de îndrumare la partea logistică – o să vă placă această campanie de susținere a bloggerilor.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc pentru miile de vizualizări pe care le-am avut în prima lună a blogului, pentru comentarii, like-uri, share-uri, încurajări, feedback și vă aștept să reveniți și de acum înainte cu același entuziasm. Vă aștept și pe pagina de Facebook ca să vă cunosc și eu mai bine, nu doar voi pe mine. 🙂

You Might Also Like...

No Comments

 • Reply
  gabrielaadelina
  26 October 2017 at 6:15 PM

  Felicitaaaariiii! Mult mult noroc in continuare!

  • Reply
   Ioana
   26 October 2017 at 6:23 PM

   Multumeesc! ❤️ Meritul e doar pe jumătate al meu, restul e al oamenilor ca tine cărora nu li se pare (foarte) plictisitor ce scriu eu :))

 • Reply
  Valentina
  26 October 2017 at 8:18 PM

  Felicitări suflet minunat si frumos!
  Succes pe mai departe!
  Te îmbrățișam cu drag! ???

  • Reply
   Ioana
   27 October 2017 at 10:28 AM

   ❤️ Esti o scumpa, va pup!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.