Iubesc tramvaiul 41

Iubesc călătoriile mele zilnice cu 41-le.

Simt atâta iubire în jurul meu în fiecare dimineață! Toată lumea îmbrățișează pe toată lumea, toată lumea atinge pe toată lumea peste tot – vezi, fetele care scriau pe bloguri despre avantajele îmbrățișărilor skin-to-skin nu vorbeau degeaba, oamenii au prins ideea, skin-to-skinul face bine. Free hugs, everyone!

Toată lumea respiră în ceafa cuiva. Adică ne încălzim unii pe alții ca pinguinii, pentru că în București deja au început temperaturile sub 10 grade dimineața. Oricum eu de acasă până la tramvai îngheț, chiar îmi place când intru și mă încălzește cineva.

Oamenii se împing în mine, dar eu cred că fac asta pentru că le plac parfumurile mele. Oamenii se înghesuie să urce în vagoane pentru că nu se știe niciodată când vine următorul tramvai. Știm cu toții ca 41-le circula doar o dată pe zi la ora fixă, nu vrea nimeni să-l piardă, nu?

Tramvaiul 41 este partea mea preferată din București.

Sursă foto 1

 

 

0 thoughts on “Iubesc tramvaiul 41

  • Ioana says:

   De fiecare data cand m-am suparat pentru ceva ce nu puteam schimba mi-am facut rau doar mie. Asa ca daca intalnesc o situatie care ma supara dar care nu imi afecteaza viata si sanatatea, injur una buna, uneori ma apuca si plansul cand se umple paharul, dar apoi fac misto de situatie si/sau devin sarcastica pentru ca nu am timp sa petrec suparandu-ma pentru lucrurile naspa din viata mea. 😀

  • Ioana says:

   Si eu ma gandesc cat se poate de serios la asta! Dac-ar fi fost doar RATB-ul as trece peste, dar ca sa ajung la munca mai iau si metrou si ajung la 50 de minute un drum. I’m no a happy bunny pentru ca pierd asa mult timp! Noroc ca mai pot citi sau avea grija de blog in timpul asta, deci nu e chiar timp pierdut.

   • AndreeaGeorgiana P says:

    Eu schimbam 4 mijloace de transport pana pa job. Nici nu apucam sa fac mare lucru in acest timp si făceam 1,5 h pana la job si tot atat înapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *